Vaskikello

Porukalla Vaskikelloon

Pelireissut, ryhmämatkat, merkkipäivät, pikkujoulut, illanistujaiset – suunnittelemme juuri Teidän porukalle toiveittenne mukaiset tarjoilut!

Vaskikello ikoni

Tilaa annokset ennakkoon

Kiireiset matkaajat ruokailevat meillä ripeästi, kun ruoka on tilattu ennakkoon. Juhlavia tilaisuuksia taas on mukava viettää kaikessa rauhassa. 

Asiakkaidemme suosikki Talon lautanen, jaettava annos, on muunneltavissa sesonkien mukaan ja voidaan valmistaa 2-50 ruokailijalle.

Kesäisin katamme ryhmille ruokailut ja kahvittelut 150-vuotiaaseen savunmustaan riiheen, jonka pirtinpöydissä on tilaa 50 hengelle. Myös riihi on anniskelualuetta. 

Asiakkaidemme suosikki Talon lautanen, jaettava annos, on muunneltavissa sesonkien mukaan.
Vaskikello ikoni

Kiireiset matkaajat ruokailevat meillä ripeästi, kun ruoka on tilattu ennakkoon. Juhlavia tilaisuuksia taas on mukava viettää kaikessa rauhassa. Asiakkaidemme suosikki Talon lautanen, jaettava annos, on muunneltavissa sesonkien mukaan ja voidaan valmistaa 2-50 ruokailijalle. Kesäisin katamme ryhmille ruokailut ja kahvittelut 150-vuotiaaseen savunmustaan riiheen, jonka pirtinpöydissä on tilaa 50 hengelle. Myös riihi on anniskelualuetta.

Asiakkaidemme suosikki Talon lautanen, jaettava annos, on muunneltavissa sesonkien mukaan.
Viisi henkilöä nauttimassa ruokaa hymyillen Vaskikellossa.

Annamme mielellämme tarjouksen ryhmällenne

Scroll to Top